avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Motive de apel - pot sa scriu despre probe?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Motive de apel - pot sa scriu despre probe?

in motivele de apel ar trebui mentionat ca orice probe am cerut sa se faca si sa se verifice in apararea mea au fost respinse si le pot mentiona ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:22, 5 Februarie 2012
in apel trebuie sa atacati orice numai sa va rezolvati problema .
chiar si daca ati scrie 1000 de pagini numai sa iesiti cu bine din situatie.
de principiu trebuie sa atacati fiecare punct din motivarea instantei.
Da, asa cum a aratat foarte bine Doberv, in mod normal ar trebui sa combateti hotararea instantei si sa dovediti pe baza de argumente juridice si pe baza de aparari logice ceea ce va ajuta.
Daca v-au fost respinse probele puteti sa le indicati in motivarea apelului si sa aratati exact ce urmeaza sa dovediti cu ele.Va trebui sa motivati de ce a gresit prima instanta ca le-a respins.
Motivarea unui apel sau recurs presupune multa munca, rabdare si analiza atenta a hotararii apelate sau recurate, precum si a intrebului material probatoriu aflat la dosarul cauzei.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel_recurs ralu_2008 ralu_2008 ce se intampla in cazul unui apel, respectiv al unui recur cand este atacata o hotarare de divort? Se reaudiaza martorii? Se au in vedere faptele petrecute ... (vezi toată discuția)
Probe? grecul grecul Buna seara! In cursul cercetarii judecatoresti, se poate reitera cererea de proba care a fost initial respinsa? (vezi toată discuția)
Intampinare la declaratia de apel fara motive marian19 marian19 Apel ncpc (2019) Paratul a pierdut la fond la judecatorie. Am primit de la tribunal adresa sa depun intampinare, la care este atasata doar declaratia de apel ... (vezi toată discuția)