avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Speta de drept comercial dar si drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Speta de drept comercial dar si drept civil

Buna ziua. Sunt o persoana juridica care are ca domeniu de activitate vanzarea de produse medicale si dezinfectanti si as avea o intrebare pentru d-voastra: in ultimul timp am vandut si distribui la spitale dar si persoane juridice private(cabinete de stomatologie si alte cabinete individuale) produse medicale si dezinfectanti neincheind nici un contract de vreun fel. Factura si chitanta si atat. Intrebarea mea este daca aveam obligatia de a incheia vreun contract cu spitalele carora le-am vandut aceste produse medicale? Si daca exista vreun act normativ care reglementeaza faptele de comert cu institutiile statului. Stiu faptul ca statul nu are calitatea de comerciant...dar vreau sa stiu daca trebuia sa inchei vreun contract. Multumesc anticipat
De acte normative nu avem cunostinta, poate vin colegii cu ceva concret.Nu consideram ca ati comis vre-o infractiune daca ati vandut spitalelor fara contract, daca ar trebui cineva incriminat ar putea fi incriminati ei, nu dumneavoastra.
Daca ati emis factura si chitanta, totul e o,k.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare etnobotanice mosuxl mosuxl buna ziua am si io o problema legata de produsele astea etnobotanice am cumparat in primavara anului trecut niste produse dintrun magazin din miercurea ciuc cu ... (vezi toată discuția)
Cim bianca5 bianca5 am nevoie urgenta de niste raspunsuri clare: -vreau sa ma angajez la un cabinet medical si vreau sa inchei un cim pentru 2 ore pe zi;toate darile le platesc ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii adlala adlala Buna sera, Am un PFA ,profesii libere si am incheiat un contract de prestari servicii cu un alt PFA in acelasi domeniu-stomatologie-pentru a efectua lucrari ... (vezi toată discuția)