avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calitate mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calitate mostenitor

Ce motiv sau temei legal poate fi folosit pentru pierderea calitatii de mostenitor, daca titularul acesteia, nu a declarat ca are o sora vitrega? Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:48, 5 Februarie 2012
nu inteleg la ce va referiti.
sunt unii care nu se prezinta la dezbaterea mostenirii chiar daca sunt legal citati si astfel renunta la mostenire.
Se pretinde despagubirea unei locuinte (casa)ce a fost demolata, in 2000,. Sora vitrega, acum doreste recunoasterea sa, ca mostenitoare. Nu a respectat termenul de 6 luni.
daca se dovedeste ca s-a declarat existenta ei si a fost citata legal si cu toate astea nu s-a prezentat atun ci nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit ... Hungan Hungan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit in 2001. Dupa succesiune apartamentul acestuia s-a impartit 1/4 matusei mele si 3/4 ... (vezi toată discuția)
Posibilitate succesiune Simion.Raluca Simion.Raluca Buna ziua. Am sa fiu subiectiva si o sa trec direct la expunerea problemei mele. Eu am 28 de ani iar sora mea 25, parintii nostri au divortat cand eu aveam 4 ... (vezi toată discuția)
Renuntare succesiune Borzah Borzah Buna ziua, am si eu o intrebare, o nelamurire.Eu am o sora, mostenim 3 sfert dintr-o jumatate de imobil impreuna, dar nu vrem asta, vrem sa renuntam la partile ... (vezi toată discuția)