avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... data datorare dobanzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

data datorare dobanzi

de la ce data ce datoreaza dobanda legala? de la data introducerii cererii sau de la data scadentei? cunoasteti vreo decizie in speta? imi puteti motiva?
Cel mai recent răspuns: diana22 , utilizator 07:16, 6 Februarie 2012
Doamna eu nu mai inteleg nimic #-o, unde s-a introdus cererea daca imprumutul este intre persoane fizice? Dobanda este trecuta in contract?
la judecatorie se va introduce..dar referitor la data de la care se datoreaza, unde gasesc o reglementare, o decizie? as prefera fireste sa gasesc o cale prin a putea cere dobanda de la data scadentei, pe care i-am si notificat-o deditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala contract imprumut persoane fizice vernica vernica Buna ziua, Care este procentul de dobanda care trebuie calculat in cazul unui contract de imprumut in euro intre doua persoane fizice incheiat in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Dobanda la contract de imprumut aadynna aadynna buna ziua! cum pot calcula dobanda la suma imprumutata si nerestituita si la ce rata pot sa ma raportez ? (vezi toată discuția)
Doanda 5%? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Este legal ca intr-un contract de imprumut incheiat intre doua persoane fizice sa fie introdusa dobanda de 5% pe luna din suma imprumutata? (vezi toată discuția)