avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare avand un copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare avand un copil minor

locuiesc impreuna cu sotul si un copil minor in casa proprietatea socrilor.soacra ne ameninta cu evacuarea (socrul meu nu este de acord cu ea),insa nu i-am lezat in nici un fel prerogativele dreptului de proprietate.din cate am inteles daca soacra este incadrata intr-un grad de handicap psihic nu poate deschide actiune in instanta.totusi as vrea sa stiu sigur:poate face asta sau nu?instanta nu tine cont ca minorul(1 an jumatate) impreuna cu noi nu are unde locui daca soacra-mea ne da afara?multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:11, 6 Februarie 2012
Daca soacra sufera de o boala psihica atestata printr-un certificat de persoana cu handicap, nu poate formula o actiune in instanta deoarece capacitatea sa de exercitiu este afecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil proprietatea parintilor Adyna2006 Adyna2006 eu impreuna cu sotul si copilul nostru (de 1 an si 6 luni) locuim in apartamentul proprietatea socrilor mei.soacra mea ameninta ca ne da afara si ca avem ... (vezi toată discuția)
Despre unele drepturi cristyan cristyan Locuiesc cu sotia si socrii in ap.socrilor (pe care ni l-au promis)din 09.2000, timp in care am investit in ap. o suma importanta de bani am chitante la ce am ... (vezi toată discuția)
Proces cu reclamant schizofrenic CarmenCorina CarmenCorina Intr-un proces succesiune si ieșire din indiviziune,doi moștenitori,reclamant bolnav de schizofrenie(cu pensie pe caz de boala + indemnizație ... (vezi toată discuția)