Buna ziua
Dragi colegi si utilizatori, personal ma confrunt cu multe probleme legislative ale acestei tari. Mi-as dori foarte tare sa schimb unele legi (acum ma lovesc de o lege penala neschimbata din 1934) dar din pacate va spun ca este foarte greu. Poate voi reusi ca aceste proiecte de modificare sa fie macar vizualizate de alte minti mai luminate, si poate va fi mai bine.
Dar totusi suntem in Romania.
Numai bine va doresc tuturor.
Buna ziua!
"Buna ziua
Dragi colegi si utilizatori, personal ma confrunt cu multe probleme legislative ale acestei tari. Mi-as dori foarte tare sa schimb unele legi (acum ma lovesc de o lege penala neschimbata din 1934) dar din pacate va spun ca este foarte greu. Poate voi reusi ca aceste proiecte de modificare sa fie macar vizualizate de alte minti mai luminate, si poate va fi mai bine.
Dar totusi suntem in Romania.
Numai bine va doresc tuturor."
Stiu ca am gresit cand am facut referire la Legea nr.59/1934 privind cecul.Va rog frumos sa imi spuneti dvs despre care lege este vorba.
Va multumesc
Bilete la ordin
sims
ma confrunt cu problema biletelor la ordin refuzate de banca. executorul m-a trimis sa le depun la instanta pt investire cu formula executorie. m-am conformat, ... (vezi toată discuția)