avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documentele unui PFA - nelamuriri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documentele unui PFA - nelamuriri

Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste - documentatia unui PFA , si anume :
- registrul bon de consum
- fise de magazin
- registru corespondenta un specifica nr. inventar, cod de clasificare, denumirea mijl fix ,locul unde se afla
- nota de receptie
- reg intrari iesiri ?
Cel mai recent răspuns: catalincojocaru_kcj , utilizator 10:09, 8 Februarie 2012
Ce anume nelamuriri aveti, daca trebuie sa le aveti si dumneavostra pe toate acestea sau cum se completeaza? Pentru acestea, trebuie sa detaliati ce anume activitate prestati in cadrul pfa-ului. Sau daca e altceva, detaliati intrebarea.
Detaliez
Activitatea pe care o prestez are cod caen 0149 Cresterea altor animale
Alte documente necesare Intreprinderi Individuale pe care o detin, mai imi sunt necesare , fata de cele enumerate anterior
Rolul fiecarui document ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati la o intreprindere individuala (ii) cod caen 0149 catalincojocaru_kcj catalincojocaru_kcj Activitatea care o desfasor este apicultura cod caen 0149 Trecerea de la PF la II adica preluarea stupilor se face pe borderou de achizitii si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla pfa costinionut costinionut Buna seara , Am infiintat un pfa vara trecuta iar domeniul principal de activitate este fabricarea bijuteriile din metale si pietre pretioase. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Registre pfa-contabilitate partida simpla DraglaGabriel DraglaGabriel Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta Am un pfa Activitate principala 3213- fabricarea imitatiilor de bijuterii si nu cred ca complectez registrele cum ... (vezi toată discuția)