Contractul individual de munca se incheie dar firma refuza sa faca lichidarea. Firma a intrat in insolventa. Legal stiu ca trebuie sa plateasca salariile. Ce pot sa fac daca firma nu-mi face lichidarea? I.T.M nu mi-a dat raspuns la sesizare desi au trecut 30 de zile. Mentionez ca este o persoana influenta si probabil nici I.T.M-ul nu a vrut sa faca nimic. Ce se poate face in aceasta situatie?
Nota de lichidare nu este reglementata in nici un act normativ, deci nu este obligatorie...
Angajatorul este obligat la solicitarea scrisa a dvs sa va elibereze un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate.
Daca ITM-ul nu v-a dat niciun raspuns , puteti sesiza Inspectia Muncii sau Ministerul Muncii,foruri superioare acestei institutii
Nota de lichidare
gespa
Mi-am incetat activitatea la o societate comerciala la expirarea contractului individual de munca, am primit decizia de incetare si am devenit somer. La ... (vezi toată discuția)