avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E mail proba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E mail proba

Intr-un contract de prestari servicii avem formulata ca modalitate de comunicare oficiala intre parti, comunicarea prin e mail.
Este aceasta o proba in dovedirea unor aspecte ce tin de nerespectarea obligatiilor contractuale?
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 11:19, 6 Februarie 2012
da...poti sa folosesti ca proba si email-ul in acest caz. ramane ca instanta sa-i aprecieze valoarea desi in cazul tau nu ar trebui sa fie discutii pt ca ati ales deja aceasta posibilitate.
art 4 alin 4 legea 506/2004 emailul constituie proba daca tinde sa demonstreze o practica comerciala licita
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversatia pe messenger - poate fi proba in instanta? akydoo akydoo Buna ziua, am si eu o intrebare conversatia pe messenger sau email uri pot fi folosite ca proba in instanta ? sunt acceptate aceste surse in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Valoarea mailului in instanta ContSters82010 ContSters82010 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, din experienta dvs., daca e-mailul are valoarea unui inscris sub semnatura privata? Speta este urmatoarea: Un furnizor, cu ... (vezi toată discuția)
Cum se dovedesc infractiunile electronice (spam)? al3x4ndru al3x4ndru Bunaseara, Am citit pe internet ca in Romania SPAM (email-uri nesolicitate) constituie infractiune. Si eu primesc emailuri de genul acesta, si cred ca fiecare ... (vezi toată discuția)