avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna, am doua masini inmatriculate pe numele meu: Opel Astra, an fabr.1995 inmatriculata in 02.03.2009 si BMW 316, an fabr.1994 inmatriculata in 27.11.2009. Ambele masini sunt vandute si mentionez ca nu am decat copie dupa cartile de identitate. Am sanse sa-mi recuperez taxa platita si daca da, care ar fi cea mai potrivita cale si costurile acesteia? Sunt din Ocna Mures jud. Alba. Daca credeti ca sunteti dispusi sa ma ajutati va rog sunati la nr. 0756661111 sau lasati-mi mesaj pe forum. Multumesc anticipat ...
Cel mai recent răspuns: pharaon_king , utilizator 11:37, 6 Februarie 2012
Contacteaza un avocat din zona in care locuiesti.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
ContSters239354, utilizator
multumesc de raspuns .... dar am crezut ca ma lamureste cineva cu mai multe detalii de asta am si lasat mai multe date despre masini, an fabr, domiciliul meu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)