avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pensie intretinere minor

am de achitat o sulta fostului sot.acesta la randul sau are de achitat o pensie de intretinere minor pentru care s-a inceput executarea silita,urmand a i se bloca contul bancar.pot vira sulta in contul poprit in speranta ca asa voi recupera pensia minorei?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:00, 6 Februarie 2012
Da. Puteti vira sulta si/sau puteti popri direct debitorul adica pe mama( adica pe dvs) pentru obligatia de plata a pensiei de intretinere scadente/restante. :) Asa... sulta se plateste direct in contul executorului care vireaza copilului, prin mama, creanta incasata din executare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Zilele trecute am fost la un executor judecatoresc pentru ca fostul meu sot nu trimite corect si nici nu a trimis corect pana acum pensia ... (vezi toată discuția)
Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am o hotarare de divort definitiva, iar fostul sot nu vrea sa plateasca copiilor pensia de ... (vezi toată discuția)