avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silitã contract leasing
Discuție deschisă în Executare silită

executare silitã contract leasing

Societatea noastră a avut un contract de leasing pentru un autoturism încheiat pe 4 ani.Pe toată perioada lesingului a plătit toate ratele inclusiv valoarea reziduală dar nu a mai putu plăti toată valoarea taxelor vamale care se plătesc la sfârşit.Contractul a fost reziliat şi maşina a fost luată de societatea de leasing.Acum suntem executaţi silit pentru plata restului de taxe vamale.Putem contesta executarea silită cumva ? In situaţia noastră vom plăti tot şi rămânem şi fără maşină.
Care este termenul de contestare dacă am primit somatia pe 24.01.2012 ?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 15:43, 6 Februarie 2012
termenul este de 15 zile de laa data cand ati luat la cunostinta de somatie
Mulţumesc de răspuns dar aş vrea o părere legată de conţinutul contestatiei.Dacă a mai avut cineva o astfel de situaţie,dacă avem vreo sansă să recuperăm masina după plata acestei sume.
cel mai bine este sa cititi clauzele contractului, intru cat banuiesc ca acolo se prevede ce sanctiuni suportati in cauza neplatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare auto contract leasing cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Societatea noastră a achizitionat un autoturism în leasing pe o perioadă de patru .Pe perioada de 4 ani am achitat toate cheltuielile inclusiv valoarea ... (vezi toată discuția)
Probleme contract leasing auto gabi777 gabi777 Am achizitionat un autoturism KIA SORENTO productie non UE an 2006 in sistem leasing pe SOCIETATE Valoarea contractului de leasing 35000 euro. In luna martie ... (vezi toată discuția)
Contract leasing cristitotora cristitotora Sunt reprezentantul unei societati comerciale care a achizitionat in anul 2006 un autoturism hyundai coupe in leasing. Cand am semnat contractul am achitat ... (vezi toată discuția)