Societatea noastră a achizitionat un autoturism în leasing pe o perioadă de patru .Pe perioada de 4 ani am achitat toate cheltuielile inclusiv valoarea reziduală, dar nu am mai putut achita o parte din taxele vamale.Neachitând aceste taxe contractul a fost reziliat ,maşina a fost recuperată de societatea de leasing şi acum suntem executaşi silit pentru aceste taxe.Este corect ?
Putem solicita să ne restituie masina după ce achităm aceste taxe ?Mai putem contesta acum executarea silită ?
Potrivit art. 401 Cod. pr. civ contestaţia se introduce in termen de15 zile de la data la care contestatorul a luat cunoştinţa de actul de executare pe care il contesta .
Debitorul care contestă executarea silită însăşi poate face contestaţie în termen de 15 zile de la primirea somaţiei ori de la data la care a luat cunoştinţă de primul act de executare, în cazurile în care nu a primit somaţie sau executarea se face fără somaţie.
Bilete la ordin
andreisandu
Am un contract de leasing pentru utilaj. Odata cu contractul am semnat si x bilete le ordin in alb.
Contractul a fost reziliat unilateral in urma cu 6 luni ... (vezi toată discuția)