avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor titlu de proprietate

buna ziua,
detin un titlu de proprietate prin care eu sunt mostenitor a unei supratefe de pamant impreuna cu alte 2 persoane. Aici pe titlu scrie numele nostru, domiciliul si supratata totala a terenului. Pe spatele titlului sunt 4 casute cu supratefele de teren ce formeaza suprafata totala a terenului, insa eu nu am nimik altceva prin care sa vad cat trebuie sa mostenim fiecare. Cum pot afla ce parte trebuie sa mostenesc eu? si ccare este demersul mostenirii unei suprafete de pamant? trebuia sa mai am un act in care sa scrie fiecare ce a mostenit?

multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ankalupu , utilizator 13:49, 6 Februarie 2012
da. trebuie sa faceti partaj. daca va intelegeti la note, daca nu, prin instanta
dar daca eu sunt singurul mostenitor in viata?atunci cum trebuie sa procedez?
Intr-un alt topic deschis pe acelasi subiect ati specificat ca aveti certificat de mostenitor ? ... deci ?
www.avocatnet.ro/content/for...
era un alt caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vreau să-mi fac acte pe casă, însă terenul aparține ... Buța Nelu Buța Nelu Bună seara, vreau să-mi fac acte pe casă, însă terenul aparține unui titlu de proprietate comun (5 persoane, printre care și tatăl meu care a decedat). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)