avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare asociatie

as dori sa infiintesc o asociatie non-profit pentru a promova limbile si cultura spaniola in Romania, idea este sa ofer diferite cursuri,initial de limba, (spaniola, catalana, galega,euskera,etc.) si sa dezvolt oferta, pe parcurs, in alte domenii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 7 Februarie 2012
Ghidul infiintarii unui ONG il gasiti accesand unul din link-urile de mai jos:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Merci Freeelis, am de unde sa incep. daca nu ma descurc am sa iti cer consultanta profesionala, ai mai infiintat alte asociatiei?
Apropo, o insanatotire cat mai usoara...
Daca intampini greutati in ceea ce priveste infiintarea ONG-ului, te putem ajuta in aceasta privinta ....
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri legislative inapaulet inapaulet Care este procedura legislativa de infiintare a unei fundatii, asociatii nonguvernamentale pentru a putea obtine fonduri europene? (vezi toată discuția)
Infiinare ong/asociatie/fundatie viu viu 1.Care este diferenta ONG/asociatie/fundatie 2.Documente necesare infiintarii ONG/asociatie/fundatie cu trimitere la legislatia aplicabila (vezi toată discuția)
Societate non profit belacsaba belacsaba Vreau sa deschid o asociatie Non Profit,am trimis formularu al Ministerul Justitiei pentru ocupare denumirii, am primit inapoi o informare ca denumirea ... (vezi toată discuția)