avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

ce presupune custodia comuna?Paote atrage dupa sine micsorarea pensiei alimentare?In ce conditii custodia nu poate fi comuna?la mine divortul s-a pronuntat,copiii mi-au fost incredintati mie,pe vechiul cod .acum suntem in apel -fostul sot cere custodie comuna si micsorarae pensie alimenatara,iar eu am facut apel si cer majorare pensie alimentara
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:49, 6 Februarie 2012
Asteptati solutia din apel.
Exercitarea autoritatii parintesti in comun (custodia comuna) conform CSM: [ link extern ]

Custodia comuna nu afecteaza cuantumul pensiei alimentare. La calcularea pensiei se iau in considerarea necesitatile tatalui, posibilitatile mamei si nevoile copilului
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort amma7878 amma7878 S-a pronuntat divortu.Vreau sa fac apel.Nu sunt multumita de pensia alimentara stabilita-am cerut sa se stabileasca in procent si s-a stabulit in suma.Plus ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ramona2920 ramona2920 Sunt tatal a 4 copii, copii care in urma divortului au fost incredintati mamei. Mama lor nu locuieste in tara( este in Spania) copii ramanand in grija bunicii ... (vezi toată discuția)
Ma poate lamuri cineva? vizita si pensie alimentara minor adryan35 adryan35 Am fost in proces de Incredintare minor si aceasta este sentinta...am gasit-o pe situl de la Judecatoria unde am avut eu procesul: 5/11/2011 Admite in parte ... (vezi toată discuția)