avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... atribuirea spatiului locativ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

atribuirea spatiului locativ

buna ziua! sunt divortata,mama a doi copii fata si baiat,locuiesc intr-un apartament ANL si voi avea proces pentru atribuirea spatiului locativ dupa ce fostul sot a fost evacuat cu ordonanta prezidentiala din cauza necazurilor pe care ni le facea. Vreau sa intreb daca cunoasteti cat dureaza un asemenea proces si ce sanse am sa castig, nici eu nici copii nu putem locui cu el in nici un caz,chiar daca sunt chiriasi ANL.
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters237818 , utilizator 18:21, 6 Februarie 2012
Ar fi un plus ptr dvs , daca aveti serviciu- facand dovada astfel, ca aveti cu ce sa platiti chiria si sa cresteti si sa va educati copiii.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
ContSters237818, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Partaj deny_u deny_u am divortat de sotul meu acum 1 an si jumatate. pe timpul casniciei noastre el a mostenit casa parinteasca. o casa veche batraneasca, pe care noi am refacut-o ... (vezi toată discuția)
Restante si majorari chirie anl in urma divortului marius_cretoiu marius_cretoiu Apartamentul cu chirie ANL a fost atribuit fostei sotii conform sentintei definitive in urma apelului facut de subsemnatul. Inainte de a intenta proces de ... (vezi toată discuția)