avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unui ziar sau a unei reviste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unui ziar sau a unei reviste

Buna ziua!
As vrea sa stiu si care sunt pasii infiintarii unei reviste sau a unui ziar? Ce trebuie facut din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: suspectu , utilizator 04:11, 11 Februarie 2012
In prima faza un SRL,SA etc ca oricare alta societate,sa va alegeti codul CAEN aferent domeniului de activitate,sa va inregistrati ca marca inregistrata (la OSIM) a denumirii firmei, ziarului,logo-ului,sloganului,layout-ului (formatului) si apoi sa va avizati ca si ziaristi/presa pe la diferite institutii ca sa aveti acces in ele cand sunt diferite intruniri care v-ar interesa.
Cam asta e in mare,restul pot fi amanunte care depind de fiecare in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)
Presa on-line. pot publica pe saitul propriu stiri locale? ionuty ionuty am un site,unde as vrea pe el sa postez stiri si evenimente din viata locala, imi trebuie autorizatie? va rog spuneti-mi ce demersuri trebuie sa fac intr-un ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata in sua este valabila si in eu -> ro? Educativ Educativ Buna ziua, Daca exista o marca inregistrata in SUA pe un anumit domeniu, este legal folosirea denumirii ei, in acelasi domeniu, dar cu insemne diferite in ... (vezi toată discuția)