avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurator care nu a facut plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurator care nu a facut plata

buna ziua.
pe data de26. 11. 2012 am avut un accident auto fara victime. vinovat am fost eu. avand asigurarea la sc euroins romania. persoana cu care am avut incidentul sia facut masina pe casco urmand sa isi recupereze firma bani de la asiguratorul meu. acuma am primit citatie ca sunt chemat in instanta in calitate de intervenient fortat.in proces contra sc euroins romania. ce trebuie sa fac? sunt vinovat si trebuie sa platesc dauna??

va multumesc
Cel mai recent răspuns: misu_mondialu , utilizator 17:50, 6 Februarie 2012
dvs aveati asigurare asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.
cei de l;a firma de asigurari cauta orice tertipuri sa nu despagubeasca .
trebuie sa va faceti griji doar daca accidentul nu a fost asa cum ati declarat.
nu ati completat amiabilul?
de ce a preferat cel lovit sa-si faca masina pe casco ?
ca a zis ca o face mault mai repede si dupa urma sa isi ia bani de la firma mea asiguratoare. actele pe amiabila au fost facute corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)