avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general renovare sediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

renovare sediu

buna! problema mea e ca atunci cand s-a facut modernizarea (firma a inchiriat pe 10 ani cu contract decomodat de la pers fizica) autorizatia de construire s-a facut pe persoana fizica pe numele proprietarului,iar la sfarsit s-a facut receptia tot pe pers fizica.in contabilitate s-a inregistrat in 231 toate cheltuielile.cum pot pune de acord lucrurile astfel incat sa pot face amortizare lucrarii?multumesc

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:00, 6 Februarie 2012
Puteti citi informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Factura modernizare societate claudiaP claudiaP Buna ziua, Am o factura in val de 15.000 lei. De aceasta valoare au fost achizitionate usi termopan pentru modernizare punct de lucru. Cum inregistrez ... (vezi toată discuția)
Modernizare spatiu inchiriat alina.neacsu alina.neacsu Se inchiriaza un spatiu in vederea desfasurarii activitatii economice pentru o perioada nedeterminata de la o persoana fizica. Pentru a putea fi utilizat ... (vezi toată discuția)