avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copii

daca o femeie este scoasa afara din caminul conjugal apoi acuzata de parasire de domiciliu e posibil sa piarda copii?
....desi sa facut o declaratie la politie
Nu are nici o relevanta parasirea doimiciliului. Acesta nu e un criteriu de incredintarea minorilor, Puteti pleca cu minorul din domiciliu.
divortul e bagat de catre sot,cele doua fice sunt la el,casa e bun comun dar pe numele sotie ce sanse sunt la casa si copii?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
omama, utilizator
Nu poate pierde copii ptr că a fost alungată din domiciliu. Nu mai există pedeapsă ptr părăsirea domiciliului. Dacă doreşte ca domiciliul minorilor să fie stabilit in mod statornic alături de ea, atunci această mamă trebuie să se adreseze unei instanţe de judecată ptr a solicita acest lucru. Poliţia nu este in măsură să dispună in privinţa acestor lucruri.
ce s-a scris in declaratia data la politie ?

un sot nu are voie sa dea afara alt sot din caminul conjugal, si nici nu influenteaza incredintarea minorilor , decat poate in favoarea celui sau celei care a fost dat/a afara impreuna cu minorul/ii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort 111andreea 111andreea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Cat conteaza la un divort, faptul ca sotia paraseste caminul conjugal, datorita problemelor cu sotul, nu ... (vezi toată discuția)
Custodie minor sperantagabi sperantagabi sunt in proces de divort am nu minor de 10 ani si se afla la sotie , a parasit caminul conjugal ,sa mutat la socri , am sunatno pe sotie nu imi raspunde la ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal cosmina05 cosmina05 Buna seara tuturor, Am si eu o mare problema de curand am intentat actiunea de divort ,intentionez sa parasesc domiciliul conjugal insa sotul meu ma ameninta ... (vezi toată discuția)