avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general srl cu credit mai mare ca debit lichidat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

srl cu credit mai mare ca debit lichidat

am avut un srl cu ceva datori la buget cas.cass.somaj .impozit venit sisalarii
dar eu nu puteam plati darile la stat ca aveam clienti neincasati le-am facut plingeri penale ca avem refuz la file cec ,acuma firma e lichidata dar lichiidarea a ceruto un furnizor si anaf a facut apel dar tot s-a lichidat acuma am dosar penal daca dovedesc de nu am putut plati la buget ma mai obiga la plata ?vreau sa zic ca maiplateam si darile la stat dar or mai ramas

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt valabile? gemilia gemilia am avut srl l-am cesionat in 2007 nu gasesc p-v de predarea arhivei sc intre parti pe srl acesta dupa cesiune s-a cumparat marfa care nu s-a mai platit ... (vezi toată discuția)
Obligatiile lichidatorului judiciar ? gemi gemi buna seara ,am cesionat un srl in 2007 . si firma a intrat in lichidare dar nu din cauza finatelor ca a avut datorii si din cauza unei socitetati la care a ... (vezi toată discuția)