avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna

Este posibil ca o instanta judecatoreasca sa hotarasca custodia comuna, in conditiile in care cei doi parinti au domiciliile in localitati diferite,,distanta intre ele fiind de circa 600 km ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:06, 12 Februarie 2012
Daca aveti 2 avocati angajati ar fi trebuit sa fiti lamurit deja.Avocatul angajat trebuie sa isi lamureasca clientul dupa parerea mea...
Criteriile sunt aceleasi ca si atunci cand era in vigoare vechea lege, Codul Familiei.
Vorbiti cu ei despre acest aspect daca au timp sa discute si reveniti dupa ce va lamuresc ei cumva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara minor cu parinti divortati ciel_bleu ciel_bleu Buna ziua, Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi intro hotarire de divort sa acordat exercitarea autoritati parintesti unia dintre parinti, iar celuilalt isa acordat dreptul de a veghea asupra modului de ... (vezi toată discuția)
Custodie oana_veciunca oana_veciunca am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)