avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca!

Buna ziua,
Se poate trece contractul individual de munca - perioada nedeterminata in perioada determinata, prin incheierea unui act aditional la acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 7 Februarie 2012
Da, se poate in conformitate cu dispozitiile art. 41 alin. 1 si 3 lit. a din Codul Muncii.
Tepretic este posibil , insa completarea in registru de evidenta al salariatilor este imposibila intrucat un contract individual de munca incheiat pe durata nedeterminata nu poate fi modificat intr-un contract de munca pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim privind modificarea duratei contractului din determinat in indeterminat valentinadpas valentinadpas Buna ziua Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional la CIM in cazul schimbarii duratei de pe perioada determinata pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)
Contract pe eprioada determinata suciugeorgeta suciugeorgeta Am un salariat cu contract pe perioada determinata si as vrea sa-i fac prelungire prin act aditional ...dar sa-i fac pe perioada nedeterminata....cu ce articol ... (vezi toată discuția)