avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cerere de chemare in judecata recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cerere de chemare in judecata recuperare taxa poluare

a venit pe citatie intrebarea daca vreau sa chem in judecata si Fondul de mediu?
ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 08:54, 31 August 2012
Si eu am avut o astfel de actiune si s-a finalizat in mod favorabil. Am primit banii inapoi. La proces am chemat in garatie si Ministerul Mediului deoarece la ei au ajuns banii din taxa. Finantele doar i-au incasat.
ok, deci chem si Ministerul Mediului!inca o problema am, imi cere instanta brief-ul tradus si legalizat, am depus o copie tradusa dar nu e legalizata! brief-ul original e la politie! cum sa fac?
cum ai facut cu brieful?
am facut o cerere la serviciul inmatriculari sa-mi elibereze o copie si cu acea copie certificata de ei, m-am dus la un traducator si apoi la legalizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)