avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie apartament cumparat prin \"Prima Casa\"
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie apartament cumparat prin "Prima Casa"

Buna ziua, in 2009 am achizitionat prin programul Prima Casa un apartament mansardat nou, situat la nivelul 5 si 6 deasupra unui bloc de 4 etaje. Dupa prima iarna am inceput sa avem probleme datorita faptului ca s-au produs infiltratii de apa in plafon, in urma topirii zapezii. Dezvoltatorul a trimis o echipa si tot ne-a dus cu vorba pana in prezent ca nu ar fi vorba decat despre niste suruburi care nu au fost bine fixate. Doar ca in momentul de fata a inceput din nou sa ne curga apa ca la robinet din tavan. Am descoperit ca de fapt problema nu vine de la niste suruburi ci de la folia anticondens ce a fost fixata necorespunzator. Constructorul e declarat in stare de faliment iar dezvoltatorul amana de pe o zi pe alta solutionarea problemei. Cum putem obliga dezvoltatorul sa ne repare acoperisul?
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 11:12, 7 Februarie 2012
Chemandu-l in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare bloc partiala? cosflyymin cosflyymin Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj(7) al unui bloc nou (2009) si in ultima vreme datorita calitatii lucrarilor de constructie au aparut probleme destul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul nellutu nellutu Buna ziua. Acum cateva luni am cumparat un apartament la mansarda (blocul este de 8 ani) la al doilea val de zapada din anul acesta m-am trezit intr-o ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)