avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... E legal sa aduc pe comanda haine de pe site-uri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

E legal sa aduc pe comanda haine de pe site-uri straine?

As vrea sa stiu daca e legal ca eu, persoana fizica, sa fac aduc pe comanda haine de pe site-uri straine din europa, percepand un anumit comision, [t k si pe mine ma costa transportul de acolo pana la noi. Precizez ca nu am un site al meu personal, sunt diverse forumuri unde se pot face astfel de comenzi. Inca nu am inceput sa fac comenzi pt k nu stiu daca e legal ca persoana fizica sa faci asa. Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 12:35, 7 Februarie 2012
Cel mai bine ati infiinta un srl sau un pfa pentru aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa comenzi online jacko jacko Buna ziua, din septembrie anul trecut am inceput sa efectuez comenzi pe internet, ( site-uri din UK si SUA, in principal imbracaminte si incaltaminte) pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse din ue ca persoana fizica. Tisuca Tisuca Buna, As avea si eu nevoie de niste sfaturi, mentionez ca sunt un tanar student si nu prea ma pricep la legi. Descriu situatia iar apoi enumar niste ... (vezi toată discuția)