Buna sint locatar la asociatia de bl u6a sc c si am o intrebare eu si inca 2 apartamente sint debransate de la caldura si nu sint de acord mai multe famili cu plata calduri la comun pe scara blocului deoarece pe scara nu sint calorifere si nici nu au fost , iar administratora inacseaza banii celor debransati cite 35 ron/ap, unde ma pot adresa .VA MULTUMESC
da sint deacord dar nici la uscator nui calorifer si e la parter nu stiu cum ma incalzisc eu de la 4 cind vecini mei din perete sint si eii debransati ??
Nu stiu cand o sa va dumiriti care sunt drepturile si obligatiile dvs. in as. prop.
Aveti ales un comitet executiv in frunte cu un presedinte. Aici trebuie sa va adresati, inainte de a intreprinde altceva, altundeva. Administratorul este un angajat, asa cum sunteti sau ati fost dvs. la serviciu si cand primeati o dispozitie de la seful direct sau de la director, pur si simplu executati dispozitia, chiar daca o mai comentati cu colegii, pe la colturi.
Uitati, eu sunt administrator la o as. de locatari si execut ceea ce s-a hotarat in AG, precum si toate dispozitiile presedintelelui. Ce treaba am eu sa comentez ceva, doar asa sa-mi fac rost de vre-o bila neagra...
Asa ca lasati administratorul sa incaseze cate 35 lei de apartament. probabil ca asa s-a hotarat, asa au fost intocmite listele de plata. Daca nu ar face asa, ar trebui sa-si caute de lucru in alta parte.
Daca nu intelegeti ceva, adresati-va in scris presedintelui care probabil o sa aduca aminte ca asa s-a hotarat in AG la care dvs. cei debransati ati lipsit.