avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sint debransat de radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sint debransat de radet

Buna sint locatar la asociatia de bl u6a sc c si am o intrebare eu si inca 2 apartamente sint debransate de la caldura si nu sint de acord mai multe famili cu plata calduri la comun pe scara blocului deoarece pe scara nu sint calorifere si nici nu au fost , iar administratora inacseaza banii celor debransati cite 35 ron/ap, unde ma pot adresa .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:13, 7 Februarie 2012
Dar tevi care va traverseaza apartamentul nu aveti ? Dar uscatorii si alte spatii comune,subsolul blocului...Pentru acestea toata lumea plateste .
da sint deacord dar nici la uscator nui calorifer si e la parter nu stiu cum ma incalzisc eu de la 4 cind vecini mei din perete sint si eii debransati ??
Nu stiu cand o sa va dumiriti care sunt drepturile si obligatiile dvs. in as. prop.
Aveti ales un comitet executiv in frunte cu un presedinte. Aici trebuie sa va adresati, inainte de a intreprinde altceva, altundeva. Administratorul este un angajat, asa cum sunteti sau ati fost dvs. la serviciu si cand primeati o dispozitie de la seful direct sau de la director, pur si simplu executati dispozitia, chiar daca o mai comentati cu colegii, pe la colturi.
Uitati, eu sunt administrator la o as. de locatari si execut ceea ce s-a hotarat in AG, precum si toate dispozitiile presedintelelui. Ce treaba am eu sa comentez ceva, doar asa sa-mi fac rost de vre-o bila neagra...
Asa ca lasati administratorul sa incaseze cate 35 lei de apartament. probabil ca asa s-a hotarat, asa au fost intocmite listele de plata. Daca nu ar face asa, ar trebui sa-si caute de lucru in alta parte.
Daca nu intelegeti ceva, adresati-va in scris presedintelui care probabil o sa aduca aminte ca asa s-a hotarat in AG la care dvs. cei debransati ati lipsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme cu plata caldurii la bloc nikoleta_steliana nikoleta_steliana Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, fara repartitoare si am centrala de apartament pe gaze. Neavand repartitoare repartizarea caldurii la noi in bloc se face pe ... (vezi toată discuția)
Tevi comune de caldura soimu2006 soimu2006 Daca aceste controversate tevi despre care se tot discuta, sunt taiate de la etajul 4 pina la parter, daca in scara blocului nu exista calorifer, daca ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri in asociatia de proprietari ofarcas76 ofarcas76 Buna ziua, sunt proprietara unui apartament la parter intr-un bloc din Ploiesti, din 2005. In luna decembrie am facut o cerere catre presedinta asociatiei ... (vezi toată discuția)