avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

buna,doresc sa intreb pe forum daca cineva stie de unde pot lua un ccm pe sector de activitate productie:">
Cel mai recent răspuns: gaby30 , utilizator 13:00, 7 Februarie 2012
Modele de ccm puteti gasi accesand link-urile de mai jos:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiinare ong/asociatie/fundatie viu viu 1.Care este diferenta ONG/asociatie/fundatie 2.Documente necesare infiintarii ONG/asociatie/fundatie cu trimitere la legislatia aplicabila (vezi toată discuția)
Dreptul comertului international - ajutor pentru referat shadow4all2000 shadow4all2000 buna ziua. cine poate sa ma ajute cu un referat/proiect despre finantarea europeana?multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Fisa post administrator societate comerciala marina06 marina06 in firma functia de conducere este detinuta de administrator, eu pot completa fisa de post cu toate atributiile care le cred eu de cuviinta pe care spre ... (vezi toată discuția)