avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Servicii online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Servicii online

Buna ziua,

M-ar interesa va rog care sunt conditiile ca o societate civila profesionala din Romania, neplatitoare de TVA, sa poata oferi servicii psihologice online rezidentilor din alte state (UE sau non UE). Ce implica acest lucru din punct de vedere legal, fiscal etc? Facturile sunt emise in lei sau in euro/dolari? Este acceptata plata prin paypal pentru inegistrarea in contabilitate?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Cum se pot înregistra în contabilitate în lei, facturile emise în valută - euro, usd etc. (pentru un srl)? ContSters451390 ContSters451390 Bună seara! Am o mare nelămurire în legătură cu emiterea facturilor în valută. În primăvara acestui an, mi-am înființat un SRL cu activitatea ... (vezi toată discuția)