avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat si pentru o fapta(un dosar) care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat si pentru o fapta(un dosar) care nu-mi apartine.

Nu credeam ca am sa patesc asa ceva.Pentru o infractiune la Legea circulatiei am fost judecat si la pronuntare sa constat ca mi-au bagat si un dosar cu ...talharie, comisa de cineva care acum isi ispaseste pedeapsa in penitenciar.Am facut recurs si mi-a fost respins.Cred ca nici macar nu au citit dosarul inainte sa se pronunte.
Are cineva idee cum sa procedez?In tara?.. CEDO?.Pe langa faptul ca pedeapsa este mare ,nu da bine unui om la 60 de ani, care toata viata mi-am vazut de treaba si am respectat legile.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:49, 7 Februarie 2012
Buna ziua,
Nu exista asa ceva,
Cum adica v-au bagat si un dosar cu talharie.
Cercetarea penala se dispune impotriva unei persoane determinate, nu inainte insa ca procurorul si organele de cercetare penala sa administreze probele in acest sens. Comunicati mai multe detalii. Ce pedeapsa ati primit?
Adica in dispozitiv scrie ca sunteti condamnat si pentru talharie sau este pur si simplu o eroare in sentinta si scrie ceva si despre o talharie?
atat de rechizitoriu cat vsi de sentinta in prima instanta ati luat la cunostinta si stiti invinuirile ce vi se aduc.
e imposibil ca,daca nu ati luat dvs o fapta cu autor necunoscut ,sa va mai apara si altceva decat ati savarsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat si pentru o fapta pe care nu am comis-o. florea1705 florea1705 In ianuarie 2009 am condus baut. Am fost condus ptr.a mi se recolta probele biologice.Acolo am savarsit si un ultraj. Mi-au intocmit doua dosare penale.Cel de ... (vezi toată discuția)
Continut plangere penala- mai lipseste ceva? Roman85 Roman85 ca domnul Prim Procuror sa nu imi respinga si aceasta plangere va solicit sprijinul in sensul de a-mi spune daca am formulat corect aceasta plangere ... (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere suyram4444 suyram4444 Buna, daca exista o condamnare cu supraveghere timp de 2 ani,si intre timp este un proces penal pe rol,iar termenul de supraveghere se termina inainte de a se ... (vezi toată discuția)