avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fise fiscale 2011

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti cum se emit fisele fiscale pt o companie care are un CIF principal si 2 CIF-uri secundare(puncte de lucru inregistrate) Se genereaza pe total companie si se depun la Adm. fiscala de care apartine CIFul principal (ca si D112) sau se genereaza si se depun la Adm.Fiscala de care apartine fiecare CIF?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: mararadu , utilizator 09:25, 27 Februarie 2012
Se genereaza pe CIF principal si le depuneti la Adm. fiscala de la acesta.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se declara impozitul pe salarii la punctul de lucru? carmenbn carmenbn Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale 2010 delia25 delia25 Buna ziua! Daca o firma are sediul social in Ilfov si puncte de lucru cu CIF-uri diferite unde depune fisele fiscale pentru anul 2010? Daca acestea se depun la ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)