avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari

Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa incheiem anual contracte de Asigurari pentru locuinte .
Si daca nu avem nevoie de interventia asiguratorilor,banii banuiesc ca sint pierduti,nu ii mai putem recupera?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 15:43, 14 Februarie 2012
Venitul meu este acum 300 ron , si am si un copil minor in intretinere . Cei 20 euro nu ma dau afara din casa!....Eu abia traiesc de pe o zi pe alta ! Ce o sa imi faca ? Ma aresteaza ? Imi iau apartamentul si ma scot in drum? Din 1 mai o sa am venit 50 ron !,,, Amenda? Daca nu pot plati asiguarea, cum pot sa creada ca pot sa dau amenda ?!
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
kyrakyra_65, utilizator
“Potrivit actelor normative in vigoare, termenul limita pentru incheierea unei asigurari obligatorii a locuintei se implineste la data de 4 august 2012. Prin urmare, amenzile pentru neindeplinirea acestei obligatii vor fi aplicate incepand cu data de 5 august 2012”,

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)