avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren plus cladire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren plus cladire

buna ziua, am cumparat un teren si o cladire cu teren pri licitatie de la un lichidator , inrebarea mea este bunul dobandit este liber de orice sarcina cum ni-sa comunicat sau posibil sa apara vreun creditorB-)B-)B-)B-)B-)
Cel mai recent răspuns: gelu1 , utilizator 19:05, 7 Februarie 2012
nu, este liber de orice sarcina.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
Ares-3, moderator
multumesc, daca santeti amabili care sant pasi de urmat pentu a trece pe nume bunul adjudecat mentionez ca am fost la un notar cum mi-a cerut lichidatoru dar nu m-au lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la ocpi pt bun cumparat la licitatie de la lichidator judiciar belal62 belal62 Am cumparat la licitatie organizata de un lichidator judiciar o garsoniera (libera de sarcini conform PV de licitatie), dar nu pot intra in posesie (semna ... (vezi toată discuția)
Autentificare contract vanzare-cumparare pe firma, la notariat nisara1 nisara1 Buna ziua, in anul 2004 am cumparat cu act de vanzare-cumparare neautentificat la notar un teren, de la o societate. La facut licitatie, hoatarare AGA, s-a ... (vezi toată discuția)