avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna seara!
Pentru o completare corecta a Revisal-ului la data incheierii contractului voi scrie 08.02.2012 iar la data inceperii activitatii 09.02.2012? Este corect avand in vedere faptul ca revisalul doresc sa-l depun in data de 08.02.2012?
Va multumesc si astept raspunsul duumneavoastra!!!
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 22:02, 7 Februarie 2012
Este foarte corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cfp alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am un salariat care are cerere cfp de pe 16.01.2012 pana pe 20.03.2012, cerere ce a fost operata in revisal cu aceste date. Problema e ca el a ... (vezi toată discuția)
Data de angajare din contractul de munca nu este aceeasi ca in revisal cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, M-am angajat la o firma cu care am semnat contractul de munca (cu cateva zile inainte de data angajarii, deci aveau timp sa faca restul ... (vezi toată discuția)
Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)