avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere cfp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere cfp

Buna seara,

Am un salariat care are cerere cfp de pe 16.01.2012 pana pe 20.03.2012, cerere ce a fost operata in revisal cu aceste date. Problema e ca el a revenit la serviciu cu data de astazi 09.02.2012, cum pot proceda eu in aceasta situatie???
Trebuia sa-l operez astazi in revisal cu cerere de cfp de pe 16.01.2012 pana azi 09.02.2012???si daca am uitat sa-l operez astazi, este tarziu luni 13.02.2012????

Multumesc,
O sera placuta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:55, 11 Februarie 2012
In aceasta situatie operati ca data a incetarii suspendarii data de 08.02.2012 .. incetarea suspendarii nu are prestabilit un termen de completare si transmitere prin REVISAL. .. eu sunt de parere ca sunt aplicabile in aceasta situatie, dispozitiile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 cu privire la stabilirea termenului de transmitere.
asadar pentru faptul ca inca nu am efectuat aceasta modificare si o voi opera luni pe 13.02.2012 nu va fi nici o problema???/

Multumesc
Nu va fi nicio problema, atata timp cat nu exista reglementat un termen precis de transmitere a incetarii suspendarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta ? nicradu nicradu Avem o salariata care a fost in concediu crestere copil cu handicap pana la 7 ani. Data l-a care a expirat acest concediu a fost 08.01.2012. Din pacate nu am ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, In cazul in care exista o cerere de suspendare CIM de 2 zile, cum operez in REVISAL, cand inregistrez suspendarea, la rubrica data sfarsit ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim-revisal p_orsyka p_orsyka Buna ziua, ma puteti lamuri va rog. Daca am o cerere de concediu fara platal de 3 zile de la un angajat, conf. codului muncii ar trebui sa fac suspendare de ... (vezi toată discuția)