avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM-REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM-REVISAL

Buna ziua,
ma puteti lamuri va rog. Daca am o cerere de concediu fara platal de 3 zile de la un angajat, conf. codului muncii ar trebui sa fac suspendare de CIM pe 3 zile. Din cate am inteles si vad din HG500/2011 modificarea(suspendarea) pot sa transmit in revisal in 20 zile lucratoare.
Am tot citit pe diferite forumuri, ca incetarea suspendarii trebuie trimisa in ziua in care inceteaza suspendarea. Nu prea vad nici o logica, din moment ce eu am la dizpozitie 20 zile sa transmit revisalul cu suspendare, sa trebuiasca sa transmit incetarea de suspendare in ziua in care reincepe munca.
Puteti sa ma ajutati va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 4 Februarie 2016
Potrivit Codului Muncii, nu este obligatorie suspendarea c.i.m. in urnma acordarii unui CFP.

Insa se recomanda, totusi, sa se opereze in REVISAL acordarea CFP prin susopendarea c.i.m.

Suspendare se opereaza in REVISAL in termen de 20 de zile de la data suspendarii.

Incetarea suspendarii : Nu exista un termen expres prevazut in HG nr.500/2011 pentru transmiterea incetarii suspendarii ... parerea mea este ca sunt aplicabile prevederile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim gmona gmona Un angajat a avut nevoie de concediu fara plata pentru rezolvarea unor probleme personale. Nu s-a operat in revisal suspendarea si reinceperea activitatii. Ce ... (vezi toată discuția)
Revisal-ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Concediu fara salar trebuie trecut in revisal? (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)