avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MA PUTETI AJUTA ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MA PUTETI AJUTA ?

Avem o salariata care a fost in concediu crestere copil cu handicap pana la 7 ani. Data l-a care a expirat acest concediu a fost 08.01.2012. Din pacate nu am fost suficient de vigilenta crezand ca este copilul mai mic de 7 ani, si am asteptat sa-mi vina cu actele de la comisia de evaluare si cu aceste acte sa ii dau prelungire concediu.
Actele acestea dureaza de fel mai mult timp pana sunt gata si azi am constatat ca desi copilului i s-a reinnoit certificatul de handicap, mama trebuia sa vina la serviciu pana acum. Si eu si mama am convenit sa reia munca, dar nu stiu cum sa trec in Revisal. Trec incetare suspendare contract cu data care trebuia, adica 08.01.2012 sau trec cu data de azi de cand s-a prezentat la mine, avand in vedere ca mama vrea sa inceapa lucrul de maine?
Perioada aceasta de la 08.01.2012 - 08.02.2012 o trec in fara plata, absenta sau alta parere?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicradu , utilizator 16:42, 8 Februarie 2012
Incetarea suspendarii c.i.m. se va face la data implinirii varstei de 7 ani a copilului ...in speta, 08.01.2012 ...

Perioada de la 08.01.2012 - 08.02.2012 o trec in functie de ce va decide conducerea societatii ...
Dar nu voi avea probleme la un control ca am trimis prea tarziu in REVISAL data de revenire CCC? Ma gandeam sa trimit azi in REVISAL ca s-a incetat suspendare CCC in data 08.01.12, a lipsit nemotivat pana az,i cand a venit in urma scrisorii de cercetare prealabila si de maine sa inceapa munca, cu modificare salariu cu tot ce tine de actualizare.
E bine asa?
Pentru incetarea suspendarii c.i.m. nu exista un termen prestabilit in HG nr.500/2011 .. parerea mea este ca pot fi aplicabile dispozitiile art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 cu privire la termenul de completare si transmitere a revisalului ... puteti tranmiste revisal-ul astazi cu incetarea suspendarii.
multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data sfarsit suspendare=data incetare suspendare? gabrieladina gabrieladina In cazul unei angajate care revine de pe CCC, cand se opereaza in revisal incetarea suspendarii, data incetarii suspendarii este identica cu data sfarsitului ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)