avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA in legatura cu calcul tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

in legatura cu calcul tva

imi cer mii de scuze dar vreau sa-mi spuneti ce inseamna semnul acela sles intrun calculator de mana
ex 1500ori24/124=..........
cum procedez pe un calculator de mana
multumesc ,mii de scuze
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:01, 8 Februarie 2012
Impartire, dar nu calculati asa TVA-ul.

Daca valoarea fara TVA este 1500 lei si cota este 24% (la carti e 9%), aveti 0,24 X 1500 => 360 lei TVA si totalul facturii 1860 lei.

Daca valoarea totala este 1500 lei, atunci valoarea fara TVA este 1500/1,24 => 1209,68 lei iar TVA e diferenta, adica 290,32 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)
Probleme tva - prestari servicii office1 office1 Buna ziua, sunt prestator de servicii (foto). Pentru toate contractele semnate, incasez avans (30%) la semnare, urmand ca serviciul sa fie prestat la o data ... (vezi toată discuția)
Companie neplatitoare de tva userSRL userSRL Buna ziua. Doresc sa deschid o firma de comert electronic si sunt cam nelamurit in ceea ce priveste TVA-ul. Daca am sa declar compania neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)