avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Club sportiv- accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Club sportiv- accesare fonduri europene

Buna ziua.
Detin un club sportiv, asociatie cu personalitate juridica. Cum as putea sa accesez fonduri europene pentru infiinţarea unei baze sportive?
Multumesc. :help:
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Masaro, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigilucan , utilizator 13:03, 13 August 2012
in primul rand va trebui sa aveti o locatie (teren /constructie) din cate cunosc se dau bani doar pentru amenajare si echipamente...
aveti nevoie de proiect - un plan de afacere...;)
sebastian-barbulescu a scris:

in primul rand va trebui sa aveti o locatie (teren /constructie) din cate cunosc se dau bani doar pentru amenajare si echipamente...
aveti nevoie de proiect - un plan de afacere...;)

Aveti alte date suplimentare? Sau eventuale linkuri pt a ma informa.
Terenul trebuie sa fie proprietatea clubului.....sau poate fi inchiriat?
Ultima modificare: Luni, 13 August 2012
gigilucan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club / asociatie sportiva sau srl ? tibix02 tibix02 Buna ziua, vreau sa infiintez un Club sportiv care sa aibe ca si activitate mai multe sporturi: Inot, tenis de camp si schi. in lege, ce am gasit si ce am ... (vezi toată discuția)
Baza sportiva bogdanstefan bogdanstefan Buna ziua, as dorii sa va intreb daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile ca si persoana fizica in vederea constructiei unei baze sportive care se ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva Yogybear Yogybear Buna ziua, Desfasor o activitate in domeniul serviciilor de antrenorat sportiv, lucrez pe un SRL platitor de TVA pe care l-am mostenit asa, desi n-ar trebui ... (vezi toată discuția)