In cursul anului 2009 fratele meu mi-a dat 5000 lei imprumut pentru care atunci cand i-am luat am facut o hartie intre noi prin care ma obligam ca ii voi restitui suma, pe care a semnat-o el, eu si sotul meu. In cursul anului 2010 i-am restituit suma respectiva inapoi fara sa mai facem vreun act sau sa anulam hartiile scrise ( doar suntem frati). Acum la presiunile familiei, ne-a dat in judecata solicitand sa-i platim suma respectiva. Precizez ca toata actiunea pe care a formulat-o se bazeaza doar pe hartia scrisa intre noi fara martori. Ma poate obliga instanta sa mai achit o data suma respectiva?
va multumesc pentru raspunsul dat, innsa problema tocmai asta este ca nu au existat martori nici cand s-au luat banii si nici cand s-au restituit. Am fost de fata in ambele situatii doar fratele meu, eu si sotul meu.
Bani imprumutati
iftimemarius
In august, 2010, am imprumutat suma de 5000 euro unei cunostinte, fara ca in prealabil sa facem macar o hartie de mana, in care sa scriem acest lucru.La o luna ... (vezi toată discuția)