avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani imprumutati

In august, 2010, am imprumutat suma de 5000 euro unei cunostinte, fara ca in prealabil sa facem macar o hartie de mana, in care sa scriem acest lucru.La o luna de zile, sotia mea i-a mai imprumutat inca 10.000 euro,insa a incheiat un contract de imprumut, in care era mentionat faptul ca banii trebuie restituiti in 3 luni.Sotia mea
l-a dat in judecata si a reusit sa scoata cei 10 000 euro, insa cei 5000 de euro pe care i-am imprumutat fara a face niciun act, nu mi-i mai da inapoi. Intrebarea mea este: ce pot sa fac pentru a-mi recupera banii?Mentionez ca l-am dat la politie, am incercat sa-i fac dosar penal, insa nu am reusit
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:59, 3 Februarie 2013
Aveti martori care sa confirme imprumutul?
Fara acte- inceput de dovada scrisa, nu veti obtine un titlu executoriu ( o hot judecatoreasca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de restituire imprumut - cauza penala sau civila Rondolfini Rondolfini Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in urmatoarea problema : acum aproape 2 ani, am vandut un apartament in Bucuresti. Afland de la mine ca urmeaza ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani ... braun braun doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani prin transfer bancar. este bine sa ii fac donatie la notar sau un contract de imprumut? ce ... (vezi toată discuția)