avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cheltuielilor de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cheltuielilor de incalzire

Sunt un utilizator din Craiova. Majoritatea proprietarilor din blocul in care locuiesc au centrale de apartament. Firma care calculeaza costurile conform repartitoarelor din apartamentele fara centrale proprii indica RADET-ului ca, cei cu centrale de apartament trebuie sa plateasca sume uneori mai mari decat cei ramasi conectati.
Din cate m-am interesat, situatia e aceeasi si pentru alte blocuri, desevite de alte firme pt calculul indicațiilor repartitoarelor. Ce se poate face, din punc de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: drg75 , utilizator 12:48, 9 Februarie 2012
Eu nu am afirmat ca ar fi ceva gresit in aceste calcule, doar am aratat cu un exemplu concret cum este posibil ca un apartament cu centrala sa plateasca mai mult la caldura decat unul dotat cu repartitoare (asa cum se plang destui detinatori de centrala ca se intampla in blocurile in care locuiesc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Plata caldura parti comune marinica71 marinica71 am primit factura la intretinere pe noiembrie.eu am ct de apartament dar am constatat ca in factura de la intretinere apar ca plata si tevile de la sist ... (vezi toată discuția)
Firma de repartitoare mai poate repartiza costurile la caldura dupa indicatiile repartitoarelor? gato gato Am urmatoarea situatie: la centrala termica a unui bloc cu 44 apartamente au mai ramas bransati la sistemul centralizat 20 de locatari care au montate ... (vezi toată discuția)