Buna-ziua. Am locuit in gazda jumatate de an, cu contract, cu toate cheltuielile platite la timp. In acest timp s-a sticat Tv gazdei(o vechitura reparata) si a spus ca nu e nici o problema sa nu-mi fac griji ca n-are nici o pretentie. Printre timp s-a mai sticat un rpbinet la apa care de asemenea a zis ca nu-i nici o problema ca se repara. Cand am plecat am facut curatenie si am platit tot ce a mai fost de platit. Au trecut 2 luni si ceva de atunci si m-a sunat gazda ca ma da in judecata ca mi-am batut joc de apartamentul ei ca am sticat tv, apa si ca a gasit cica mizerie. Pai dupa 2 luni s-a trezit sa ma acuze???poate sa ma dea in judecata???ce pot sa fac la discutii n-a vrut sa stea.
nu cred ca conteaza pozele fiindca nu el trebuie sa dovedeasca pagubele ci proprietara. Ma interesa daca a avut sau nu contract pentru a face o plangere la politie proprietaariei pt evaziune fiscala..in caz ca nu a platit nimic la stat....
Fiind vorba despre distrugere, daca au trecut deja 2 luni de la cunoasterea faptuitorului- adica dvs, implicit si de la savarsirea faptei, nu mai poate face plangere penala prealabila intrucat a fost depasit termenul..