avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere - raspundere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere - raspundere

Buna-ziua. Am locuit in gazda jumatate de an, cu contract, cu toate cheltuielile platite la timp. In acest timp s-a sticat Tv gazdei(o vechitura reparata) si a spus ca nu e nici o problema sa nu-mi fac griji ca n-are nici o pretentie. Printre timp s-a mai sticat un rpbinet la apa care de asemenea a zis ca nu-i nici o problema ca se repara. Cand am plecat am facut curatenie si am platit tot ce a mai fost de platit. Au trecut 2 luni si ceva de atunci si m-a sunat gazda ca ma da in judecata ca mi-am batut joc de apartamentul ei ca am sticat tv, apa si ca a gasit cica mizerie. Pai dupa 2 luni s-a trezit sa ma acuze???poate sa ma dea in judecata???ce pot sa fac la discutii n-a vrut sa stea.
Cel mai recent răspuns: ContSters239354 , utilizator 13:38, 8 Februarie 2012
ai avut contract de inchiriere?
nu ati facut poze in apartament cand ati plecat?
da am avut contrat facut pe 2 ani, dar am stat doar jumatate de an
nu cred ca conteaza pozele fiindca nu el trebuie sa dovedeasca pagubele ci proprietara. Ma interesa daca a avut sau nu contract pentru a face o plangere la politie proprietaariei pt evaziune fiscala..in caz ca nu a platit nimic la stat....
Fiind vorba despre distrugere, daca au trecut deja 2 luni de la cunoasterea faptuitorului- adica dvs, implicit si de la savarsirea faptei, nu mai poate face plangere penala prealabila intrucat a fost depasit termenul..

Alte discuții în legătură

Sunt chirias si am inchiriat un apartament Any2012 Any2012 Am stat in chirie un an si jumatate cu un contract facut la mana,proprietarul mi-a zis ca e vizat de avocat.Am platit luna in curs si garantie.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt vatamare corporala usoara diana0andreea diana0andreea Buna ziua, ma numesc Diana si pana in urma cu 2 zile am locuit in gazda, fara forme legale undeva pe la Progresului. Din varii motive (imi cerea intr-una bani; ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt ContSters255048 ContSters255048 am nevoie de sfaturi pt a ajuta o cunostinta.am un amic care a stat la cineva în gazda şi la 4-5luni de cand a plecat de la respectiva gazda s-a trezit cu o ... (vezi toată discuția)