Buna-ziua. Am locuit in gazda jumatate de an, cu contract, cu toate cheltuielile platite la timp. In acest timp s-a sticat Tv gazdei(o vechitura reparata) si a spus ca nu e nici o problema sa nu-mi fac griji ca n-are nici o pretentie. Printre timp s-a mai sticat un rpbinet la apa care de asemenea a zis ca nu-i nici o problema ca se repara. Cand am plecat am facut curatenie si am platit tot ce a mai fost de platit. Au trecut 2 luni si ceva de atunci si m-a sunat gazda ca ma da in judecata ca mi-am batut joc de apartamentul ei ca am sticat tv, apa si ca a gasit cica mizerie. Pai dupa 2 luni s-a trezit sa ma acuze???poate sa ma dea in judecata???ce pot sa fac la discutii n-a vrut sa stea.
nici un proces verbal, doar contractul de inchiriere facut la FISC, cred ca si-a platit datoriile ceva mai tarziu decat trebuia, asta o data in rest nu mai stiu.
Va multumesc.
Daca te da in judecata angajeaza-ti avocat.....sunt lucruri pe care avocatnet nu poate sa le substituie , cum ar fi un avocat care sa aiba acces la dosar si astfel sa priveasca problema in ansamblu.