avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil

buna ziua am o intrebare daca o cunostiinta a dat in judecata garda financiara ,a trecut o perioada si inca nu s-a judecat acum daca persoana respectiva s-a razgandit si vrea sa renunte la proces ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: denisamarket , utilizator 14:19, 8 Februarie 2012
Nu se intampla nimic.Instanta de judecata va lua act de aceasta renuntare la primul termen.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
multumesc dar era aplicata si o amenda contraventionala de 8000 lei si o suspendare a activitatii comerciale o va obliga la plata amenzii ?.suspendarea banuiesc ca intra in vigoare din momentul renuntarii la proces
avand in vedere ca procesul incepe abia dupa aproximatinv 1 an jumate de la aplicarea sanctiunii ii este teama sa nun fie obligata sa plateasca amenda pe loc sau avand in vedere ca este pe societate se va duce la fisc ca si obligatie a societatii?
In cazul in care isi retrage plangerea va trebui sa achite sanctiunea aplicata.
in cat timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de inaintare AurelOlteanu AurelOlteanu Buna ziua, Prietenei mele i a fost suspendat permisul si a primit si 10 puncte de penalizare, insumand 1450 lei. Ambele sanctiuni au fost scrise pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Functionar public care a aplicat o sanctiune cu amenda contraventionala dar care nu mai poate fi pusa in executare deoarece a intervenit prescriptia executarii amenzii contraventionale costache80 costache80 As avea o intrebare in ceea ce priveste posibilitatea unei institutii publice de a imputa unui agent constatator (este vorba de institutia unde persoana in ... (vezi toată discuția)
In lupta cu garda financiara madda19 madda19 buna ziua. am un pfa iar ieri am fost vizitata de doi comisari ai garzii financiare care in urma controlului efectuat au refuzat sa intelega ca din lipsa de ... (vezi toată discuția)