avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

recuperare taxa auto

va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarele probleme:
am inmatriculat o masina adusa din Germania in anul 2009.am platit la finante 5660 lei. Am apelat la un avocat ca sa ma reprezinte in instanta.Astazi am avut prima infatisare la tribunal tinand cont ca citatia a fost depusa anul trecut in septembrie. Problema este ca avocatul nu s-a prezentat,iar factura prin care se demonstra ca am platit taxa de timbru era la el.Eu m-am prezentat la ora 9 dimineata si spre norocul meu am avut o copie dupa chitanta si i-am dat-o judecatoarei.i-am spus ca am avocat dar nu s-a prezentat si mi-a sugerat sa fac plangere la barou. Problema este ca are chitanta originala care trebuie sa o duc obligatoriu la urmatorul termen atica in 7 martie,dar eu nu m-ai pot avea incredere in avocat.Daca nu aveam copia imi anula procesul.Ce ar trebui sa fac?Credeti ca alt avocat ar prelua ceea ce am inceput cu primul?Am vreo sansa sa castig fara avocat? Ce sa fac cu avocatul pe care l-am angajat si totusi am un fel de contract cu el? In 7 martie au sa vina la tribunal si reprezentanti ANAF-ului. ce ma sfatuiti,va rog?
Cel mai recent răspuns: cameliaccm , utilizator 15:54, 8 Februarie 2012
Puteti rezilia contractul cu acel avocat daca sunteti nemultumita de el si va puteti angaja altul. Ar fi bine sa aveti un avocat pentru a vedea ce acte lipsesc si pentru a face demersuri sa le depuna.
Va puteti asigura si singura apararea, insa doar daca aveti cunostinte juridice, altfel riscati sa ajungeti a spune " las la aprecierea instantei "
Cred ca un alt avocat, v-ar putea ajuta sa duceti la bun sfarsit ce ati inceput, desigur asta ar insemna incheierea unui nou contrat, alt onorariu..
Toate actele sunt la actualul avocat.Am toate actele masinii, chitanta cu suma pe care am platit|/o la ANAF,inclusiv raspunsul negativ pe care l/am primit de la ei cand am cerut restituirea taxei si chitanta cu care fac dovada platii taxei judiciare in original.












[

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata irinabb irinabb Buna ziua, as vrea sa stiu cum putem recupera banii ce i-a incasat avocatul pentru un proces de recuperare a unui teren vandut ilegal? Adica, avocatul ne-a ... (vezi toată discuția)
Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)