avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuzuri patron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuzuri patron

daca lucrezi la un patron si dupa o luna esti dat afara fara sa te plateasca unde putem actiona, unde putem reclama. S-au ce putem face ca sa nu se mai intample astfel de cazuri. Sunt prea multe abuzuri de gen angajat-patron. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:03, 8 Februarie 2012
1. Puteti sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca in raza teritoriala a caruia isi are sediul fostul angajator.

si/sau

2. Promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului. Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
Da,depuneti plangere la ITM si actiune in pretentii la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia max95 max95 Mi-am dat lichidarea si firma la care am lucrat nu mi-a mai dat salariu. Unde pot sa fac o sesizare . Sunt dim Medias. (vezi toată discuția)
Neplata salariu! Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua. Patronii firmei la care lucrez ne-a prezentat mie si colegilor preavizul de 20 de zile lucratoare pe motivul lichidarii societatii. In prezent ei nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - salariu neplatit Petre1990 Petre1990 Am lucrat LA o firma din craiova iar patronul nu MA platit cum pot proceda si eu ca sami pot recupera bani (vezi toată discuția)