avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită oprire din salariu
Discuție deschisă în Executare silită

oprire din salariu

Buna ziua,

Doresc sa aflu daca este lega sa mi se opreasca tot salariu
Am un credit si din anumite motive nu am reusit sa il mai platesc timp de 3 luni si banca mio oprit tot salariu
Mentionez ca la banca respectiva mi se vireaza salariu
Cel mai recent răspuns: goiaemil , utilizator 16:55, 8 Februarie 2012
nu este legal, au voie sa va retina prin executare silita doar 1/3 din venituri. mergeti si le face adresa ca sunt venituri salariale si le cereti sa vi le elibereze. Daca nu se conformeaza, faceti plangere penala"in rem" pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanei.
Mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire mai mult de 1/2 din salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! Am contul poprit din luna aprilie 2013, iar din aceasta luna am constatat ca mi s-a oprit 1/3 din salariu de catre angajator si 1/3 din ceea ce mai ... (vezi toată discuția)
Poprire din salariu andreipavelescu andreipavelescu mi sa pus poprire pe salariu de la finante ,mai exact de la plata impozitului pe cladire si teren.este posibil sa imi retina toti bani de pe card?este singurul ... (vezi toată discuția)
Un sfat intr-o problema cu banca castania castania as dori un sfat in legatura cu o banca care imi opreste banii de salariu. datoria mea catre aceasta banca era de 6.000 Ron,iar din decembrie de cand am achitat ... (vezi toată discuția)