avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar doar cu buletinul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar doar cu buletinul

am un credit bancar luat cu buletinul in 2006 in valuare de 34000ron. am platit pana acum ,dar de acum incolo nu m ai am cu ce(nu am nimic pe numele meu,nu lucrez nicaieri )ce se poate intampla,banuiesc ca nu au ce sa mi faca.multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:14, 9 Februarie 2012
Nu s-a intamplat????Avand in vedere FNI-SOV Invest de exemplu,pentru care statul a garantat.In alta ordine de idei ,srl-urile la care faceti referire sunt doar simple pacaleli...De ce debitorul nu va mai putea avea servici?Doar pt ca ''risca'' sa-i retina pana la 1/3 din salariu???Dar daca se stabileste in strainatate???Nici acolo nu va putea avea servici si propietati?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Ati afirmat ca debitorul nu se mai poate angaja sau nu mai poate avea propietati....Daca ati avea minime cunostinte juridice ati fi putut observa ca se poate.Afirmati ca banca respectiva poate afla intr-un an,doi unde lucreaza respectivul,undeva in lume..in UE mai precis.De ce nu trei ,patru,zece ani??!!!Pe ce va intemeiati aceasta simpla presupunere pentru care nu aveti un temei legal?
In alta ordine de idei,daca debitorul ar lucra in tara,avand salariul minim pe economie,din care i se retine 1/3 in cazul unui creditor,nu credeti ca ar fi convenabil?
Sau poate in opinia dvs.daca debitorul se muta in Iran sau in Congo,aceste banci il vor gasi cu siguranta...Nuuuu????Aceasta incercati sa sugerati?
Ce facem,presupunem sau ne pronuntam potrivit legii ,in speta data?!
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Domnule,

Va grabiti sa emiteti judecati de valoare, nefondate. Am afirmat ca nu poate munci, nu poate avea proprietati, in continuarea ideii dvs si anume in ideea de a-si ascunde bunurile.
Cititi in diagonala mesajele si va grabiti sa emiteti pareri. Domnule, intr-un an doi se va modifica legislatia in sensul ca orice creditor va afla f usor daca un debitor obtine venituri sau are bunuri in UE.
Este extrem de simplu sa tii o creanta fara sa curga termenul de prescriptie, mai ales ptr o banca.
De ce ar conta ce salariu are debitorul? Pierderea bancii este oricum creata, orice ban recuperat este un castig, asadar cuantumul salariului nu are relevanta. Munca la negru va fi tot mai greu de prestat fara sanctiuni penale sau macar contraventionale ptr angajator, asa ca nu e neaparat o solutie.
stiti dvs sigur ca nu poate fi gasit?
Pe care temei legal va bazati dumneavoastra parerile domnule consilier?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
ContSters214341, utilizator
[editat citat]
Stimate domn,sa inteleg ca va raportati in mod nejustificat la ce se va intampla intr-un an sau doi in UE cu privire la aceasta problema.La fel de bine va pot ''prevesti'' ca in opinia mea intr-un an sau doi UE nu va mai exista.Pentru ROMANIA,eu imi intemeiez opiniile ,in speta data,pe prevederile Codului de Proc.civila -dispozitiile privind executarea silita.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Domnule, mesajele mele au plecat de la concluzia dvs savanta ca e legal sa nu plateasca ptr ca e criza si ca banca nu are ce sa ii faca.
Orice incalcare a obligatiei contractuale este ilegala, ptr ca un contract este legea partilor.

Alte discuții în legătură

Reluare executare silita laura-jurist laura-jurist buna ziua in 2008 ni s-a emis un bo de catre societatea X care avea acest bo de la societatea Y. Administratorul societatii X ne-a dat bo si l-a avalizat. ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare loredana24 loredana24 buna seara. va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta. prin contestatia la executare, contestatorul x a solicitat anularea formelor de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita mary6 mary6 Buna Ziua. Art. 1517 din NCCiv -Neexecutarea imputabila creditorului- isi are aplicabilitate si in executarea silita , in conditiile care creditorul nu ... (vezi toată discuția)